BÈTABOOSTER

Natuurkunde & Wiskunde bijles

WERKWIJZE

We’re here to help you

Grow & stand out from the crowd

Online

Natuurkunde en Wiskunde bijles online. Geef je Bètavakken een boost. Velen gingen je voor.

De ervaring leert dat individuele bijles of les aan duo’s de hoogste leeropbrengst geeft. In duo’s kan de ene leerling een opgave proberen, terwijl de ander over hetzelfde onderwerp uitleg krijgt. Daarnaast leert de leerling ook van de valkuilen van de ander. Dit is in een reguliere schoolklas, met soms meer dan 30 leerlingen niet meer goed mogelijk, doordat er weinig tijd is voor individuele aandacht van de docent en er veel afleiding is. Bij Bètabooster staat Wouter direct voor je klaar als je vastloopt!

Bijles

Natuurkunde en Wiskunde bijles in de omgeving van Alkmaar, Bergen-NH, Schoorl, Egmond, Sint Pancras of online in het digitale klaslokaal.

Online bijles

Log in op bij het digitale klaslokaal en maak verbinding met je docent. Vele enthousiaste studenten gingen je voor een boekte succes met Bètabooster.

Bevoegd docent

Wouter is een eerste graad bevoegd docent met veel ervaring.

Lesstof

Er wordt op alle niveaus lesgegeven. Van basisschool tot Universitaire studies.

Mini-Klas

De mini-klas: heb je in jouw klas of tijdens je studie een gezamenlijk struikelblok, stel dan een miniklasje samen en we pakken jullie probleem samen aan en geven een Boost aan jouw begrip! 

Plan van aanpak

Samen maken we een plan van aanpak, zodat we ruim voor het proefwerk of examen voldoende oefenen met de stof. We sturen hierbij zoveel mogelijk aan op hetgeen dat op de toets gevraagd zal gaan worden, en vragen hierbij indien nodig ook extra oefenmateriaal van de school of vervolgopleiding.

Mini-Klas

Heb je in jouw klas of tijdens je studie een gezamenlijk struikelblok, stel dan een miniklasje samen.

Berger Scholen gemeenschap

“De BSG is een kleine, veilige en bruisende school, aan de rand van het Bergerbos. We zijn een kleinschalige school waar we onze leerlingen kennen”.

Petrus Canisius College

Ontdekken wie je bent en wat je wilt. Dat doe je op het PCC. Omdat iedereen anders is, heb je op het PCC veel te kiezen.

Europese School

Our pupils in this 4-18 school are educated in a secure, happy, relaxed yet stimulating and challenging multilingual environment.

Jan P. Thijsse

Wij zijn ervan overtuigd dat de samenleving behoefte heeft aan ambitieuze, onderzoekende en betrokken wereldburgers die mondiaal denken en handelen.

Scholen

Bètabooster heeft vele steunlessen verzorgd op vele middelbare scholen. Hij helpt studenten die net dat extra steuntje in de rug nodig heeft.

just a few of our clients